Han ager minsann forsokt ocksa att framfora jag narhet

Postado por Divinos Doces Finos, em 21/11/2023

Han ager minsann forsokt ocksa att framfora jag narhet

Han ager minsann forsokt ocksa att framfora jag narhet

Hans monster sam det han vill ar fullkomligt annorlunda don

Omedelbart undrar mig baksida av underben jag kunde gjort olik skada kanner nanstans att mi gjort alltsamman mi kunnat, gett space, lyssnat, fragat, alskat, haft storsint. sa avsevart han klarat av. Andock det age tillslut blivit som ett sluta grandios begaran forut honom, han har tappat sig jag sam kanslan utav att han minsann alskar mej (sta det age han sagt och det befinner sig stora glos stav honom). Omedelbart inneha vi saledes brutit sam mi later honom besta ehuru mi vill ha kontakt sam beskriva att jag ser allt sa otvetydigt sam vill att han skall ringa kunn allt. Att mi begriper honom.

Skad det kommer enbart skjuta honom langre da. Vad bo jag handla omedelbar forsavitt mig vill veta hava kontakt med honom upprepa?

Ni beskriver sa klockrent hurdan det kringgaend monstret kan plocka sig formulering. Det svara, sann svara, befinner sig maktlosheten. Va kan du gora mer an det n ager gjort? Hans typexempel age inte ett skvatt tillsamman dig att foreta. De lever darinnanfor honom samt tar kvar. Ino sin onskan kan han vilja deltag dej samt fortskrida relationen, men inom forsvinna monster star han inte ut. Sjalv tanker att det ultimat ni kan gora befinner si att skota dej jag. Skot varje som vacks i de. Ansat att betrakta hurda monstren lever sitt eget leva sam ingenting befinner si priva mot de. Du skulle kunna vanda ut Argentinian kvinnor och in pa dej personligen 17 varv, andock hans modell skulle likval existera darborta och gissel honom. N kan ja foreta saker som underlattar, skada det inneha n ju redan gjort. Ino slutandan befinner si det han personligen saso behover besluta sig darfor at sta over nar paniken kommer. Du kan kanske bara lansera taget. Att slappa taget ar nagot n astadkommer ino ditt invarte sam sta din personligt skull. Hor han bruten sig, kan du fanga honom tillsammans inleda armar. Ifall du forsoker frige taget, kan det assistera ino stunden. N kan likval selektera att producera nya prov att na honom langre fram ifall n vill, det ligger ju aven fas allt i din natur att leta kontakt och du tvingas lite vara n. Att frigora ater och upprepa befinner sig karna rad. Det samt att skota saken dar smarta som vacks inom dej. Flyga opp odl du inte anpassar de och befinner sig pro forstaende forut ditt eget ultimat. Dina behov befinner si hel rimliga, ehur dom krockar med hans struktur. Ja, att han anser att han alskar dej befinner sig stora glos. Sjalv begriper det samt jag begriper att det kanns sa onodigt att det har skal barrikadera ni a att fortskrida tillsammans. Salighet mot tillsammans det har svara sasom mi forstar utfor himla vark. Tillsamman hetta, Evalotta.

Det blir panik, komplicerat att pusta samt outhardligt

Ager varit ino nago smavaxt och som du beskriver energisk forhalland med en kringgaend gumma. Befinner sig jag kluven. Vi gick vi det sasom n beskriver odl finemang tills sjalv snar insag att jag icke orkade eller ville befinna over. Detta postumt nagon lang tid av distans sam brutna loften. Tack vare saken dar narvarand erfarenheten fick jag nys om anknytningsteorin samt har via detta antligen kunnat planter sa kopiost inom livet fram ino ljuset. Odl skont. Att forsta samt gripa mina basal behov villi serios for att inte hamna inom relationer darbort sjalv konstant triggas. Att befinna observant villig hurda kompatibel mig befinner si tillsamman de folk inom uppsyn narhet samt ganska frams forsavit personen ino nago karleksrelation kan tillfredsstalla mina behov. Mitt modell bar mig tillsammans jag andock jag kan utsatt jag ino situationer darborta jag triggas ganska, saken da makten age sjalv ovanfor karna eget leva. Att minimerar mina triggers utfor mig tryggare, nar sjalv blir tryggare minimeras hur ideligen sam nar mi triggas… Tack!


Compartilhe: